PUHDAS+ MAGNESIUM FLAKES 500 G

Special Price 9,52 €

Hinta: 11,90 €

(19,04 €/KG)
Saatavuus: Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupasta, tarkista saatavuus myymälöittäin.

Tuotetieto

Virkistävät magnesiumhiutaleet rentouttavaan jalka- ja vartalokylpyyn. Puhdas+ Magnesium Flakes hiutaleet sisältävät 47% magnesiumkloridia. Magnesiumhiutaleilla rikastettu jalkakylpy virkistää väsyneet ja turvonneet jalat esimerkiksi rankan treenin tai matkustamisen jälkeen. Rauhoittava kylpy auttaa myös nukkumaan yöt hyvin sekä tuo helpotusta iho-ongelmiin.

Tuotteen käyttö

Jalkakylpy: Laita pari ruokalusikallista magnesiumhiutaleita lämpimään kylpyveteen. Anna jalkojen olla vedessä noin 10-20 minuuttia. Kokovartalokylpy: Laita noin 2 dl magnesiumhiutaleita altaalliseen lämmintä vettä.

Tuotteen koostumus

Aqua, 100% pure magnesium chloride.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ MAGNESIUM FLAKES 500 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.