PUHDAS+ KETO TEST KETOOSITESTILIUSKA 100 KPL

4/5
14,80 € (0,15 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen ketoositesti. Puhdas+ Keto Test testiliuskoilla selvität nopeasti virtsasta onko elismistösi ketoosissa ja kuinka syvä ketoosi on. Tulos valmistuu nopeasti, noin 60 sekunnissa. Pakkaus sisältää 100 reagenssiliuskaa.

Tuotteen käyttö

Katso ohjeet pakkausselosteesta.

Tuotearviot (2)

välttävä
Tuloksessa ei näy ketoosin viitearvoja numeroina. Ketostixit, joita ei enään saa, olivat parempia.
Edullinen ja helppo testi
Helppo ja selkeä testi. Tulos valmistuu nopeasti. Testiliuskojakin on onneksi reilusti. Suosittelen jos on vähähiilihydraattisella dieetillä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ KETO TEST KETOOSITESTILIUSKA 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.