PUHDAS+ KETO FIBER KAURAKUITU 200 G

15,90 € (79,50 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Erinomainen kuituvalmiste, joka sopii myös ketogeeniseen ruokavalioon. Puhdas+ Keto Fiber sisältää kaurakuitua ja oliiviööljyn polyfenoleja. Oliiviöljyn polyfenolit (hydroxytyrosoli) edistävät rasva-aineiden suojaamista hapetusstressiltä. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 20 g oliiviöljyä. Gluteeniton, laktoositon, soijaton, hiivaton. Ei sisällä sokeria eikä makeutusaineita. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 ruokalusikallista vuorokaudessa. herkkävatsaisen kannattaa aloittaa ottamalla puolikas ruokalusikallinen vuorokaudessa. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 rkl sisältää: kuitu 3,3-6,6 g, hydroksityrosoli 5-10 mg. Ainesosat: kaurakuitu, oliivinhedelmäuute.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ KETO FIBER KAURAKUITU 200 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.