PUHDAS+ GLUTAMINE 200 G

5/5
14,40 € (72,00 €/KG)
Saatavuus: Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupasta, tarkista saatavuus myymälöittäin.

Tuotetieto

Puhdas+ Glutamine on jauhemainen helppokäyttöinen glutamiini-aminohappo, joka nautitaan veteen sekoitettuna. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia, puhtaita ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntä-, väri- ja pintakäsittelyaineita. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton, soijaton, sokeriton, makeutusaineeton ja suolaton. Ei sisällä tärkkelystä eikä maissia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1-2 tl vuorokaudessa. Sekoita jauhe pieneen lasilliseen vettä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tl sisältää: glutamiini 5-10 g. Ainesosat: L-glutamiini .

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (3)

Toimii
Varauksella ostin tämän, kun ajattelin, ettei kuitenkaan auta. Vaan toisin kävi! Helpottaa mulla refluksioireita ja ruoka-aine yliherkkyyksiä, suosittelen! :)
Auttaa palautumisessa juoksusuorituksen jälkeen
Koen, että tuote on helpottanut ja nopeuttanut lihasteni palautumista pitkien juoksusuoritusten jälkeen. Ns. penikkavaivojakaan ei ole esiintynyt yhtä herkästi kuin aiemmin. Ostan lisää, kun edellinen paketti on käytetty.
Hyvä hinta laatu -suhde
Toimiva L-Glutamiinilisä urheilun ja flunssanhoidon tueksi. Hinta-laatusuhde erittäin kohdallaan! Riittoisa purkki.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ GLUTAMINE 200 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.