PUHDAS+ EXTRA VAHVA MAITOHAPPOBAKTEERI 300 MRD ANNOSPUSSI 10 KPL

29,80 € (2,98 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vahva maitohappobakteerivalmiste kuuriksi esimerkiksi antibioottikuurin yhteyteen tai matkalle mukaan. Puhdas+ Extra Vahva Maitohappobakteeri -valmisteeseen on valittu tehokas kombinaatio tutkittuja ja suolistolle ystävällisiä Lactobacillus ja Bifidobacterium bakteereja. Valmiste on täysin lisäaineeton. Se sisältää maitohappobakteerien lisäksi vain riisijauhoa, joten mikään ylimääräinen ainesosa ei pääse häiritsemään vatsan ja suoliston tasapainoa. Laktoositon, gluteeniton ja sokeriton. Vegaaninen. Ravintolisä. 

Tuotteen käyttö

1 annospussi vuorokaudessa. Sekoita annospussin sisältö nesteeseen tai esim. jogurttiin tai smoothieen ja nauti. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojassa, poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 annospussi sisältää: Bifidobacterium lactis 220 miljardia elävää bakteeria, Lactobacillus rhamnosus 50 miljardia elävää bakteeria, Lactobacillus casei 20 miljardia elävää bakteeria, Lactobacillus reuteri 10 miljardia elävää bakteeria. Ainesosat: Maitohappobakteeriseos, riisijauho.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ EXTRA VAHVA MAITOHAPPOBAKTEERI 300 MRD ANNOSPUSSI 10 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.