PUHDAS+ CAPS SACCHAROMYCES BOULARDII KAPS 30 KPL

5/5
13,50 € (0,45 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Puhdas+ Caps Saccharomyces boulardii kapseli päivittäiseen käyttöön tai kuurina esimerkiksi antibioottikuurin yhteydessä. Saccharomyces boulardii on tehokas probiootti-hiiva, jonka ranskalainen tiedemies Henri Boulard eristi vuonna 1923 litsin ja mangostanin hedelmistä. Saccharomyces boulardii kestää paremmin vatsahappoja kuin maitohappobakteerit. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia, puhtaita ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntä-, väri- ja pintakäsittelyaineita. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja soijaton. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia eikä makeutusaineita. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 kapselia vuorokaudessa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää: Saccharomyces boulardii 250-500 mg. Ainesosat: Saccharomyces boulardii, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), inuliini.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Tosi tehokas
Auttaa n.15 - 30 minuutissa jos on vatsa kipeä jostakin syystä. Tosi hyvä tuote.
Huippuhyvä
Sairastan colitis ulcerosaa ja tämä on pelastanut minut monelta kortisoonikuurilta. Huippuhyvä suolistolle ja varsinkin jos matkoja on tiedossa!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ CAPS SACCHAROMYCES BOULARDII KAPS 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.