PUHDAS+ C-VITAMIINI 1000 MG 150 G

5/5
19,20 € (128,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Puhdas+ C-vitamiini on lisäaineeton, vahva C-vitamiinijauhe päivittäiseen käyttöön aikuisille. Monivaikutteinen C-vitamiini tukee vastustuskykyä, myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. Lisäksi C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia, puhtaita ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten lisäaineita. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Ei sisällä sokeria, tärkkelystä, maissia eikä makeutusaineita. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 mittalusikallinen (1 ml) vuorokaudessa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

1 mittalusikallinen sisältää: C-vitamiini 1000 mg. Ainesosat: natrium-L-askorbaatti.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (5)

Hyvä tuote
PUHDAS+ C-VITAMIINI on todella hyvä tuote, ilman sisäaineita. Parasta on YA-nettiapteekissa, voi tutustua lukemalla hyvät tuoteselosteet. Täällä tuotteita joista ennen en edes kuullut, löytyy paljon hyviä ideoita esim. ravitsemukseen.
Muut vitamiinit ja hivenaineet imeytyy tosi hyvin C:n kanssa käytettynä
Imeytyy todella hyvin, teolliset puristeet ei imeydy itselläni, kokeillut monta. C:n käytön aloituksen jälkeen imeytyivät muutkin vitamiinit ja hivenaineet alle kuukaudessa. Läheiset ja kosmetologi huomasivat ihosta ensin, jonkin ajan päästä huomasin itse sisäisesti voinnin kohentuvan koko ajan. 500 - 1000 mg riittänyt itsellä päivässä. Myös Puhdas+ D-vitamiini ym. Puhdas-tuotteet ovat hyvä yhdistelmä C:n kanssa. Oma kokemus yli vuoden.
Loistava ja puhdas C-vitamiinilisä
Helppokäyttöinen C-vitamiini ilman turhia lisäaineita. Voi lisätä C-vitamiinin smoothien sekaan tai kaataa suoraan suuhun. Tuote on todella riittoisa.
*****
Puhdas kaps -tuotteet ovat hyvin toimivia. Jää turha liivate pois, kun jauheen voi laittaa suoraan veteen.
Vahva C-vitamiini
Syysflunssien torjuntaan C-vitamiinia, jota tässä on runsaasti verrattuna moniin kilpaileviin tuotteisiin. Sekoittuu veteen vähän hitaasti, mutta smoothiessa esimerkiksi menee nopeasti. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ C-VITAMIINI 1000 MG 150 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.