PUHDAS+ BIOTIINI 10.000 MIKROG KAPS 60 KPL

21,20 € (0,35 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vahva biotiinivalmiste hiuksille. Puhdas+ Biotiini tukee hiusten ja ihon normaalia toimintaa ja edistää niiden kuntoa. Monivaikutteinen biotiini edistää myös hermoston normaalia toimintaa. Puhdas+ Biotiini on kotimainen säilöntä-, maku- ja makeutusaineeton valmiste, ja se sopii päivittäiseen käyttöön. Gluteeniton, sopii kasvissyöjille. Ravintolisä. 

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Päiväannos 1 kapseli sisältää 10000 mikrog biotiinia. Ainesosat: riisijauho, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, D-biotiini.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ BIOTIINI 10.000 MIKROG KAPS 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.