PUHDAS+ B12-VITAMIINI 400 MIKROG SUIHKE 20 ML

4/5
24,20 € (1210,00 €/L)
Saatavuus: Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupasta, tarkista saatavuus myymälöittäin.

Tuotetieto

Puhdas+ B12-vitamiini on markkinoiden ainoa säilöntäaineeton B12-vitamiini. Tuotteen spray-annostelumuoto takaa nopean B12-vitamiinin imeytymisen. B12-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia, puhtaita ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntä- väri- ja pintakäsittelyaineita. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 suihke suuhun vuorokaudessa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 suihke sisältää: B12-vitamiini 400 mikrog. Ainesosat: vesi, syanokobalamiinivalmiste, ksylitoli, puolukkamehutiiviste 100 %, pihlajanmarjamehutiiviste 100 %.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Luottotuote
Auttaa vähentämään väsymystä.
Miellyttävä maku.
Pieni pullo, mutta yllättävän riittoisa.
Hyvä tuote, ei värjäymiä ole ilmennyt. Tuntuu auttavan Dvitamiini suihkeen kanssa yhdessä.
Tykkään ja tilaan lisää.
Tehokas
Tehokas. Riittoisa pullo. Maku (marjaisa) tosin erittäin vahva. Mitään hien värjääntymistä en ole huomannut.
Käytön myötä hiki värjää vaaleat vaatteet
En osaa sanoa, vähensikö tuote väsymystä (siihen tarkoitukseen tätä aloin käyttää). Lopetin käytön, kun ilmeni, että ylimääräinen vitamiini poistuu kehosta hien mukana ja värjää vaaleat vaatteet, lakanat ja pyyhkeet oranssiksi. Ilmeisesti tämä johtuu synteettisestä vitamiinista, luonnollisen B12:n kanssa ei ole ollut ongelmia.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ B12-VITAMIINI 400 MIKROG SUIHKE 20 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.