PROVIDEXTRA DRINK NESTE, TÄYDENNYSRAVINTOVALMISTE APPELSIINI-ANANAS 4 X 200 ML

9,90 € (12,38 €/L)
TAI

Tuotetieto

Mehumainen, runsaasti hiilihydraatteja sisältävä täydennysravintovalmiste. Soveltuu ruokavaliohoitoon, joilla on lisääntynyt energiantarve ja/tai imeytymishäiriö. Sopii myös kirurgisten potilaiden ruokavaliohoitoon ennen leikkausta. Rasvaton ja kuiduton. Laktoositon, gluteeniton. Sisältää kasviperäistä proteiinia. Makuvaihtoehdot: ananas-appelsiini, omena ja mustaherukka.

Tuotteen käyttö

Käytä terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa. Suositus täydentävään ravitsemukseen 2-3 pulloa vuorokaudessa. Ei ainoaksi ravinnonlähteeksi. Ei alle 3-vuotiaille. Käytettävä varoen alle 6-vuotiaille. Säilytettävä huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 24 tuntia. Ravista hyvin ennen käyttöä. Nauti hitaasti.

Tuotteen koostumus

Katso tarkka ravintosisältö pakkausselosteesta. Ainesosat: vesi, maltodekstriini, sakkaroosi, herneproteiinihydrolysaatti, hedelmämehutiiviste (appelsiini, omena tai mustaherukka), happamuudensäätöaine (E 330 tai E 296), kalsiumsitraatti, aromiaine, magnesiumsitraatti, vit. C, kaliumkloridi, magnesiumkloridi, stabilointiaine (E 440), kaliumsitraatti, rautasitraatti, vit. E, sinkkisulfaatti, niasiini, pantoteenihappo, vaahtoamisenestoaine (E 471), mangaanikloridi, kuparisulfaatti, vit. B6, vit. B2, natriumfluoridi, vit. B1, vit. A, foolihappo, kaliumjodidi, kromikloridi, natriumseleniitti, vit. K1, natriummolybdaatti, biotiini, vit. D3, vit. B12.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PROVIDEXTRA DRINK NESTE, TÄYDENNYSRAVINTOVALMISTE APPELSIINI-ANANAS 4 X 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.