PRONTOSAN HAAVANHUUHTELULIUOS 350 ML

19,40 € (55,43 €/L)
TAI

Tuotetieto

Antiseptinen haavanhuuhteluliuos kaikentyyppisille haavoille. Soveltuu haavan puhdistamiseen, kosteuttamiseen ja irroittamaan kovettuneet haavasidokset. Tehokas, bakteereja tuhoava Prontosan puhdistaa likaiset haavat ja irroittaa haavassa olevaa bakteeripeitettä ja haavaeritettä vahingoittamatta kudosta. Se poistaa haavahajut nopeasti.

Tuotteen käyttö

Puhdista haava kaatamalla liuosta suoraan haavalle tai kostuta sidetaitos liuoksella ja pidä sidosta haavalla 10-15 minuuttia. Soveltuu myös kovettuneiden haavasidosten irroittamiseen, kostuta haavasidos Prontosanilla ennen sen poistamista. Poista ensin liuospullon korkin alla oleva valkoinen rengas. Avaa korkki kiertämällä se ensin kunnolla kiinni, jolloin korkissa oleva piikki lävistää suuaukon. Säilyy huoneenlämmössä, avattuna 8 viikkoa.

Tuotteen koostumus

Undecylenamidopropyl betaine 0,1 %, polyaminopropyl biguanide (polyhexanide) 0,1 %, aqua purificata 99,8 %.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PRONTOSAN HAAVANHUUHTELULIUOS 350 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.