PRONTOSAN HAAVAGEELI 30 ML

18,60 € (620,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Antiseptinen haavageeli kaikentyyppisille haavoille. Soveltuu haavan puhdistamiseen, kosteuttamiseen ja irroittamaan kovettuneet haavasidokset. Tehokas, bakteereja tuhoava haavageeli pitää haavan kosteana ja irroittaa haavassa olevaa bakteeripeitettä ja haavaeritettä vahingoittamatta kudosta. Se poistaa haavahajut nopeasti.

Tuotteen käyttö

Puhdista haava ennen haavageelin käyttöä. Levitä haavageeliä haavalle 3-5 mm paksuinen kerros. Täytä haavan ontelot ja taskut geelillä. Peittävät siteet voidaan myös kosteuttaa geelillä ennen niiden asettamista paikoilleen. Anna haavageelin olla paikoillaan seuraavaan siteenvaihtoon asti. Säilyy huoneenlämmössä, avattuna 8 viikkoa.

Tuotteen koostumus

Aqua ad injectabilia, glycerol, hydroxyethylcellulose, undecylenamidopropyl betaine 0,1 %, polyaminopropyl biguanide (polyhexanide) 0,1 %.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PRONTOSAN HAAVAGEELI 30 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.