PROBIMAGE KAPSELI 40 KPL

22,40 € (0,56 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Probi Mage kapseli perustuu patentoituun maitohappobakteeriin Lactobacillus plantarum LP299V, jonka taustalla on 20-vuotinen ruotsalainen tutkimustyö. Kapseli sopii päivittäiseen käyttöön tehostamaan vatsasi hyvinvointia tai matkalle mukaan. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli kerran päivässä runsaan nesteen kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa terveellistä ja monipuolista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: 10 miljardia maitohappobakteeria. Ainesosat: täyteaine (perunatärkkelys), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Lactobacillus plantarum 299v -maitohappobakteereita, (sisältää jäämiä soijasta (käytetään bakteerien ravintona)), paakkuuntumisenestoaine E 470b.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PROBIMAGE KAPSELI 40 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.