PRIORIN EXTRA KAPS 180 KPL

5/5
94,00 € (0,52 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hiusten ravintolisä, joka ravitsee hiuksia sisältäpäin. Priorin Extraan on valittu erityisesti hiusten hyvinvointia tukevia ainesosia. Priorin Extra sisältää muun muassa biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi monipuolisessa kapselissa on vehnänalkioöljyä, hirssiä, L-kysteiiniä ja B-vitamiineja. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikusille ja yli 12-vuotiaille 2 kapselia päivässä vesilasillisen kera ruoan jälkeen. Käytä valmistetta vähintään 3-6 kuukauden ajan, sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Ei raskaana oleville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: biotiini 0,2 mg (400 %*), pantoteenihappo 28 mg (466 %*), hirssiuute 420 mg, L-kystiini 6 mg. Ainesosat: vehnänalkioöljy, hirssiuute, gelatiini (nauta), glyseroli, keltainen mehiläisvaha, vitamiini B5 (kalsiumpantotenaattina), soijalesitiini, kystiini (aminohappo); stabilisaattori: magnesiumoksidi; väriaine: rautaoksidit E172, titaanidioksidi E171; makuaine: vanilliini, p-metoksiasetofenoni, B7-vitam. (biotiini), keskipitkäkejuiset triglyseridit. *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (46)

Ei vaikutusta ja kallis tuote
Ostin, koska ajattelin että tuote toimisi ja näkisin tuloksia. Petyin. Söin 3kk kuurin ja maksoin kalliin hinnan, mutta ei näkyviä vaikutuksia hiuksissa tai kynsissä. En osta tätä uudelleen.
Sisältö ja hinta eivät kohtaa.
Tuotteessa mitättömän pieni biotiiniannos, murto-osalla tämän hinnasta saa suuremman pitoisuuden biotiinia. Hyvin brändätty tuote, mutta kannattaako maksaa.
Tätä en lopeta!
Todella toimii! Kolmen kuukauden käytön jälkeen jatkuva hiustenlähtöni oli selvästi vähentynyt ja se antoi motivaatiota jatkaa. Noin vuoden käytön jälkeen hiukseni ovat vahvistuneet niin, että nyt voin katsoa peliin, kammata hiukseni ja samalla hymyillä. Olen enemmän kuin tyytyväinen tuotteeseen!
Loistava tuote. Toimii todella!
Kallis on tuote kyllä. Keski-Euroopassa saa puolet halvemmalla mutta on myös hyvä. Olen käyttänyt jo vuosia ja välillä kun en raaski ostaa niin huomaan sen kyllä hiuksissani. Olen hyvin skeptinen yleensä kaikelle, mutta tämä on toiminut minulla erittäin hyvin. Minulla on hyvin ohuet ja hauraat hiukset. Hintaa pitäisi ehdottomasti tarkastaa!!
Ei vaikutusta
Nyt on takana 3kk Priorin-kapseleita, enkä huomaa mitään vaikutusta hiuksissa tai hiustenlähdössäkään. Kallis kuuri ilman tuloksia.
Hiuksia vahvistava
Vahvistaa hiuksia, kaksihaaraiset vähentyneet
Tehokas!
Auttaa hiustenlähtöön vaikkei olekaan lisännyt hiustenkasvua, ainakaan merkittävästi.
Huonompi kuin kotimainen vastaava
Ei tutkimusnäyttöä, olen kuitenkin käyttänyt vastaavaa kotimaista, tuote myös kohtuuttoman kallis.
Hiuksia vahvistava
Vahvistaa hiuksia, hiustenlähtö vähenee.
Auttaa hiustenlähtöön nopeasti.
Jo muutaman päivän käytön jälkeen hiustenlähtö loppui. Kärsin todella kuivasta päänahasta ja hiuksistani oli lyhyessä ajassa lähtenyt kolmasosa. Priorinin aloittamisen jälkeen hiukset alkoivat kasvaa takaisin.
Erinomainen
Käytän säännöllisesti ja olen tyytyväinen tulokseen. Avopuolisoni sai hiukset takaisin kun käyttää säännöllisesti.
Erittäin toimiva
Menetin paljon hiuksia jatkuvan, pitkäkestoisen stressin myötä. Hiukseni olivat todella ohuet ja elottomat. Söin tätä tuotetta puolen vuoden kuurin ja sain todellakin hiukseni takaisin ja vielä pidempinä kuin vuosiin! Hiuksillani on suuri vaikutus itsetuntooni. Olen suunnitellut uutta kuuria näin vuoden tauon jälkeen :-)
Toimii
Käytän tuotetta pari kolme kertaa vuodessa kuuriluontoisesti. Hiusten lähtö vähentynyt huomattavasti. Suosittelen.
Erinomainen tuote
Käytän säännöllisesti, sillä tuote vähensi vanhenemisen tuomaa hiusten harvenemista ja hiukset alkoivat jälleen kasvaa paksumpina ja terveen oloisina
Erinomainen
Hiustenlähtö loppui säännöllisellä käytöllä sekä hiukset vahvistuivat. Loisto tuote
Erittäin toimiva
Käytän jatkuvasti. Kun kaaduin polkupyörällä, lonkka meni pirstaleiksi ja jouduin leikkaukseen, tukkani rupesi lähtemään, söin Priorinia ehkä kuukauden ja tukanlähtöni loppui. Nyt käytän joka päivä jospa se auttaisi myös vanhuuden tukan haurastumiseen. Hyvä tuote.
Toimiva tuote
Säännöllisellä käytöllä uusia hiuksia alkoi kasvaa selvästi normaalia enemmän!
Hyvä tuote
Huomasin hiusten vahvistuvan säännöllisellä käytöllä. Nykyään käytän 3-6 kuukauden kuurina kerran vuodessa.
Säännöllisesti käytettynä loistava
Käytän säännöllisesti, koska hiukset terveemmän ja vahvemman tuntuiset kuin aiemmin.
Todella toimii!
Kallis, mutta hintansa arvoinen.
Erittäin hyvä
Hiukset vahvistuivat, eivätkä irtoilleet jo lyhyen ajan kuluttua käytön aloittamisesta
Tuote todella toimii.
Kolmessa kuukaudessa huomaa selvän eron ja hiusten lähtö väheni huomattavasti.
Todella toimii!
Tuote on uskomattoman todellinen mitä se lupaa. Hiukset pysyy päässä vaikka ikä ja stressi yrittää iskeä. Olen testannut myös tuotetta miesystävälläni jolla oli kalju. Hiukset alkoivat pikkuhiljaa kasvamaan....Kiitos Priorin <3
Hyvä apu hiusten lähtöön
Tuote on auttanut omaan pälvihiustenlähtöön, joten toimii hyvin. Syön päivittäin 1 kapselin.
Erittäin hyvä.
Alun epäröinnin ja perisuomalaisen epäluulon jälkeen Priorin-tuotteiden kokeilu osoittautui yllättäen toimivaksi ratkaisuksi: hiukset vahvistuivat, eikä enää edes tarvitse joka käänteessä leikkauttaa hiuksia lyhyeksi - kaksihaaraiset hiukset ja kuivat hiuslatvat eivät enää ole ongelma. Kummallista kyllä, Priorin kuuluu nykyään vakiovarustukseen siinä missä päivittäiset vitamiinilääkkeetkin.
Erittäin hyvä hiusongelmaisille, jos muillekin.
Minun kuivat hiukseni ja myös ekseema-ihottuman vaivaama päänahka korjaantui huomattavasti noin 3-4 kk:n käytön jälkeen. Samoin jo harmaantuva hius sai oman alkuperäisen värinsä. Tulen käytämään itse tulevaisuudessakin ja uskallan suositella muillekin.
Todella hyvä tuote
Se on selvästi lisännyt kynsien ja hiusten kasvua ja vahvistumista
Erittäin hyvä
Tämä todella toimii! Kärsin hiustenlähdöstä, jolle ei ole löytynyt selkeää syytä, mutta Priorinin avulla hiuksia on kasvanut huimasti lisää. Syön vähintään yhden kuurin vuodessa, niin pysyy tukka päässä.
toimii
Toimii erittäin hyvin. Mahtava kun on hiukset kunnossa, vahvistunut selkeästi ja antanut myös lisää pituutta.
Olen vuosia sitten kokeillut Briorin-tabletteja ja Briorin-shampoota, olin todella tyytyväinen!
Tykkään näistä tuotteista mutta nämä ovat niin kalliita työttömälle ostaa! Hiukset vahvistuivat!
Suosittelen!
Olen käyttänyt jo useamman vuoden ajan enkä aio luopua Priorinin käytöstä vastakaan. Olenkin suositellut tuotetta monelle, joka on ihmetellyt hiusteni tuuheutta ja kiiltoa.
Toimii
Olen käyttänyt muutaman kuukauden ja hiukset ovat selvästi runsaamman oloiset ja ryhdikkäämmät. Hinta on melko korkea.
Suosittelen tuotetta
Olen käyttänyt tuotetta runsaan vuoden ja hiukseni ovat vahvistuneet ja parturini on huomannut saman seikan. Uutta kasvua on myös näkynyt ja tuntunut kaljuuntuneella alueella päälaellani.
Suosittelen. Paras lajissaan.
Olen käyttänyt kuuriluontoisesti tuotetta jo vuosia. Ongelmana on toisen silmän ripsikato, välillä on jäljellä vain pari hassua ripseä. Priorin Extra on tuotetta syödessäni auttanut hiusten lisäksi myös tähän ongelmaan. Suosittelen lämpimästi.
Erittäin hyvä.
Olen käyttänyt Priorinia useita vuosia. Lisää hiusten kasvua ja antaa kiiltoa.
erittäin hyvä
Olen käyttänyt useita vuosia tuotetta ja hiukseni ovat, iästäni huolimatta, pysyneet hyvässä kunnossa. Jopa kampaaja on huomannut uuden kasvuston alkua ja omasta mielestänikin hiukseni tuntuvat tuuheammilta
Erittäin hyvä, suosittelen
Nopeuttaa hiusten sekä ripsien kasvua ja samalla vahvistaa niitä.
Briorin Extra on hyvä ravinnelisä hiusten kasvun ja päänahan parantamiseksi.
Olen käyttänyt Briorin Extra tabletteja noin kolmen kuukauden ajan ja minusta tuntuu siltä, että hiuspohjani ja hiusten kasvu ovat paranruneet jonkin verran. On ehkä vielä liian aikaista sanoa lopullista tulosta, koska aikaa on kulunut vasta noin vähän aikaa.
kun olet 6 kk käyttänyt alkavat tulokset näkyä. Suosittelen!
Olen käyttänyt kuureina useasti, kun olin 6kk käyttänyt. Alkoi tulokset näkyä. Kampaajani myös sanoi että hiuksieni kunto parani. Hiukseni tulivat tuuheammaksi, ja uutta lyhyttä kasvua alkoi ilmestyä. Hiusjuureen. Suosittelen lämpimästi.
Hyvä mutta kallis
Erittäin kallis. Ostaisin jos minulla olisi tähän tuotteeseen varaa
tuote tekee sen mitä lupaa.
Olin aluksi epäilevä tuotteen tehosta, mutta kokeiltuani tuotetta uskoin sen tehoon. Ohuet hiukseni saivat uutta kiiltoa ja ryhtiä ja ne todella tuntuivat paksummilta kuin aikaisemmin.
ihan must juttu
tehokas, turvallinen, tukkaystävällinen
Toimii hyvin hennoille hiuksille Priorin-shampoot kera
Syöpähoitojen jälkeen 2v. olen käyttänyt ko. tuotteita.
Mahtava hiustenvahvistaja/kasvattaja
jo kuukauden käytön jälkeen uutta hiuskasvua kasvamassa, ja muutaman kuukauden jälkeen jo paksua sänkeä, tällä saa lisää hiuksia ja vahvempana
Priorin Extra
Tekee sen mitä lupaa, eli hiukset kuntoutuvat, paksuuntuvat ja niiden kasvu kiihtyy!
En olisi uskonut todeksi
Lunastaa lupaukset! Kaljuunnuin tuntemattomasta syystä vuoden aikana. Hirvittävää naiselle. Kuljin peruukki päässä pari vuotta kunnes aloitin Priorin extran ja sain takaisin tummemmat jaupean tuuheat hiukset 6 kuukauden sisällä. Jatkoin Prorinia vuoden, nyt olen ollut ilman ja ntukka on Super kunnossa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PRIORIN EXTRA KAPS 180 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.