PRIORIN EXTRA KAPS 120 KPL

5/5
77,00 € (0,64 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hiusten ravintolisä, joka ravitsee hiuksia sisältäpäin. Priorin Extraan on valittu erityisesti hiusten hyvinvointia tukevia ainesosia. Priorin Extra sisältää muun muassa biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi monipuolisessa kapselissa on vehnänalkioöljyä, hirssiä, L-kysteiiniä ja B-vitamiineja. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikusille ja yli 12-vuotiaille 2 kapselia päivässä vesilasillisen kera ruoan jälkeen. Käytä valmistetta vähintään 3-6 kuukauden ajan, sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Ei raskaana oleville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: biotiini 0,2 mg (400 %*), pantoteenihappo 28 mg (466 %*), hirssiuute 420 mg, L-kystiini 6 mg. Ainesosat: vehnänalkioöljy, hirssiuute, gelatiini (nauta), glyseroli, keltainen mehiläisvaha, vitamiini B5 (kalsiumpantotenaattina), soijalesitiini, kystiini (aminohappo); stabilisaattori: magnesiumoksidi; väriaine: rautaoksidit E172, titaanidioksidi E171; makuaine: vanilliini, p-metoksiasetofenoni, B7-vitam. (biotiini), keskipitkäkejuiset triglyseridit. *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (7)

Ei toimi!
Olen käyttänyt lähemmäs vuoden verran ko. tuotetta, koska hiukseni alkoivat päälaelta ohenemaan. Ostin siis useamman pakkauksen ja käytin säännöllisesti ohjeen mukaan 2 kapselia/pv, mutta hiukset vaan jatkavat ohenemistaan, eikä uutta hiusta ole kasvanut. Enää en osta, rahat menisivät vaan hukkaan.
Erinomainen
Hyvä tuote, käyttänyt vuoden ja ollut apua.
Toimii!
Kahden kuukauden jälkeen alkoi uutta hiusta kasvamaan, joten uskon tämän tuotteen toimivuuteen.
Hyvä tuote! Suosittelen.
Toimii! Hiukseni ovat paksuuntuneet ja paljon hyväkuntoisemmat. Pitemmän aikavälin säännöllisellä käytöllä saatu tulos!
Onko tehoa?
En ole huomannut mitään vaikutusta, vaikka olen käyttänyt jo yli vuoden ajan.
Mycket bra produkt
Bra produkt mot håravfall och problem i hårbottnet. Rekommenderar!
Loistava tuote!
Minulla oli vielä vuosi sitten rastat ja otettuani ne pois olen hoitanut hiuksiani sisäisesti Priorinillä. Nyt minulla on jo taas olkapäiden yli ulottuvat, hyväkuntoiset hiukset!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PRIORIN EXTRA KAPS 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.