PRELOX TABL 60 KPL

39,00 € (0,65 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Ravintolisä miehiseen hyvinvointiin ja mieskuntoon. Prelox on suosittu erityisesti keski-ikäisten ja vanhempien miesten keskuudessa. Se sisältää L-arginiinia, tauriinia sekä Pycnogenolia, joka valmistetaan rannikkomännyn kuoresta. Arginiini on elimistössä esiintyvä aminohappo, josta vapautuu verisuonia laajentavaa typpioksidia. Typpioksidi on keskeisen tärkeässä roolissa valtimoiden laajenemisessa ja siten erektion synnyssä ja pysymisessä. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 2 tablettia 2 kertaa päivässä kahden ensimmäisen viikon ajan, sen jälkeen 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2-4 tablettia sisältää: Prelox yhdiste 1540-3080 mg, joka sisältää L-arginiini aspartaatti 1400-2800 mg, tauriini 100-200 mg, Pycnogenol (rannikkomännynkuoriuute Pinus pinaster) 40-80 mg. Ainesosat: L-arginiini L-aspartaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa/piidioksidi, mikrokiteinen selluloosa), tauriini, paakkuuntumisen estoaineet (piidioksidi, rasvahappojen mono-ja diglyseridit), rannikkomännyn kuoriuute (Pycnogenol), paakkuuntumisen estoaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polydekstroosi, talkki, maltodekstriini, keskipitkäketjuiset rasvahapot), värit (titaani-dioksidi, briljanttisininen FCF, indigokarmiini, alluranpunainen AC*). *Alluranpunainen AC voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon ja heikentää tarkkaavaisuutta.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PRELOX TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.