POXCLIN COOLMOUSSE VAAHTO 100 ML

3/5
21,20 € (212,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Vesirokon oireita lievittävä vaahto. Lievittää kutinaa, viilentää ja rauhoittaa ihoa. Ehkäisee rakkuloiden leviämistä.

Tuotteen käyttö

Käytetään vähintään 3 kertaa päivässä tai milloin vain, kun lievitystä toivotaan. Jotta saataisiin erityinen viilentävä vaikutus, tuotetta on hyvä pitää jääkaapissa.

Tuotteen koostumus

Aqua, Aloe Barbadensis extract, Galactoarabinan polyglucoronic acid crosspolymer, betaine, laureth-9, PEG-40 hydrogenarated castor oil, glycerin, sodium coco-glucoside tartrate, polyglyceryl-10 laurate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, panthenol, ethylhexylglycerin, allantoin, citric acid, sodium hydroxide.

Tuotearviot (2)

Alkuvaiheessa oleviin rakkuloihin ja niiden kutinaan auttaa.
Pojalle auttoi muuten hyvin, mutta iholla oli kaikissa vaiheissa olevia rakkuloita ja yksi rakkula oli kokonaan rikki ja vaahdon joutuminen kyseiseen rakkulaan oli suorastaan tuskaisaa! Korostaisin, että tuote soveltuu ehjiin rakkuloihin ja niiden kutinaan!
Hyvä
Toimii, viilentää.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: POXCLIN COOLMOUSSE VAAHTO 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.