PHYSIOMER NORMAL JET & SPRAY 135 ML

5/5

Special Price 10,90 €

Hinta: 12,90 €

(80,74 €/L)
TAI

Tuotetieto

Käyttövalmis, isotoninen merivesiliuos nenän huuhteluun, puhdistukseen ja kosteutukseen. Nenän huuhtelu päivittäin poistaa allergeeneja, pölyä, mikrobeja sekä ennaltaehkäisee ylähengitystievaivoja. Sisältää 2 eri suutinta; sinisestä suuttimesta tulee hienojakoinen suihke ja valkoisesta tarkka suihke. Säilöntäaineeton ja ponnekaasuton.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 2-vuotiaille. Käytä tarpeen mukaan. Käytä valkoista suutinta valuvaan nenään ja sinistä suutinta päivittäin ennaltaehkäisevään käyttöön. Suihkuta 1-2 sekuntia molempiin sieraimiin, anna vaikuttaa muutama sekunti ja niistä varovasti nenä. Tarkka käyttöohje pakkauksessa.

Tuotteen koostumus

Steriili, isotoninen (0,9 %) merivesi.

Tuotearviot (7)

Hyvä.
Ei niin tehokas kuin strong versio aiheesta. Jos ei aivan tukossa ole niin suosittelen kokeilemaan.
En voi elää ilman
Kun nenä hiukankin vuotaa, käytän niin itsellä ja etenkin lapsella. Auttaa esim. korvatulehduskierteen katkaisemiseen.
Nopea apu tukkoiseen nenään!
Puhdistaa karstat ja avaa tukkoisuuden nopeasti ja helposti. Kannattaa opetella käyttö ja lukea pesuohjeet sekä noudattaa niitä.
Erinomainen
Tuote avaa tukkoisen nenän välittömästi ja olo paranee sen myötä huomattavasti. Uskomattoman tehokas tuote. Suosittelen.
Ihan huippu!
Riittoisa pullo, säilyy avattunakin pakkauksessa merkittyyn päivään vaikka onkin säilöntäaineeton. Paras nenähuuhtelutuote mitä olen kokeillut.
Todella hyvä
Toimii todella hyvin ja lapsikin suostunut pienen totuttelun jälkeen ottamaan. Avaa hyvin nenän ja helpottaa tukkoisuutta.
loistava
Huuhtelee kosteuttaa, puhdistaa nenä limakalvot. Riittoisa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PHYSIOMER NORMAL JET & SPRAY 135 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.