PHYSIOMER MENTHOL 20 ML

3/5
9,50 € (475,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tukkoisuutta vähentävä hypertoninen merivesisuihke nenään. Hellävarainen ja tehokas Physiomer Menthol on luonnollinen vaihtoehto lääkkeellisille avaaville nenäsumutteille. Tuote sisältää hypertonista merivettä, eukalyptuksen ja myrtin eteerisiä öljyjä sekä rantaminttu-uutetta, jotka vähentävät tukkoisuutta tehokkaasti jopa 2 minuutissa. Hypertoninen suolaliuos vähentää tukkoisuutta poistamalla ylimääräistä nestettä turvonneilta limakalvoilta osmoosin avulla. Nenäsumute avaa ja puhdistaa nenäkäytävät sekä estää bakteerien ja virusinfektioiden leviämisen. Nenäsuihke ei vaikuta nenän limakalvon luonnolliseen toimintaan eikä aiheuta riippuvuutta ja sopii siten myös pitkäaikaiseen käyttöön. Rantaminttu-uute antaa välittömän virkistävän tunteen nenään.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille yksi suihke kumpaankin sieraimeen korkeintaan 6 kertaa päivässä. Keskustele lääkärin kanssa, jos nenäoireet jatkuvat yli 10 päivää. Käytettävä 6 kk kuluessa avaamisesta. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

Tuotteen koostumus

Hypertoninen merivesi 22 g/l, Eucalyptus globulus -puun eteerinen öljy, myrtin eteerinen öljy, luonnollinen rantaminttu-uute.

Tuotearviot (12)

Ei toimi.
Tän jälkeen on vaan enemmän nenä tukossa. 2 unetonta yötä takana tukkoisuuden takia. Taidan jatkaa Otrivil mentholin käyttöä.
Pelastus
Neljäs yö ilman nenäsumutteita, joita olen käyttänyt vuosia (liikaa).
Toimii minulla.
Ei toiminut
Kohtuuttoman kallista suolavettä.
Tukkoiseen nenään täysin turha.
Eipä juurikaan auta, jos nenä on valmiiksi tukossa. Pitää kyllä lupauksen ei aiheuta riippuvuutta nimittäin en osta toista enää ja vielä suhteellisen kallis. :(
Minulla toimi!
Minä annan viisi tähteä, koska pääsin kuukausi sitten eroon tämän ja tavallisen allergiatabletin avulla eroon monivuotisesta Vicks-lääkesumutteen liikakäytöstä (kaiketi suoranaisesta riippuvuudesta?). Olen niin kiitollinen, että nettikirjoittelun perusteella löysin yleensä tämän tuotteen. Muutaman yön teki tiukkaa hengittely, mutta sitten vähitellen helpotti. Kannattaa ainakin kokeilla, jos on ajautunut samaan tunneliin. Nyt en tarvitse enää joka päivä tätäkään.
Toimii hyvin
Toimii hyvin, koska on myös kosteuttava vaikutus, nyt loppui kuivanenäisyys ja kestää aikansa kun nenän limakalvot normalisoituu kuivuudestaan muiden sumutteiden ansiosta.

T. Hyvin nukkunut yönsä tämän ansiosta.
Loistava
Pääsin eroon liian pitkästä Vicks-nenäsumutteen käytöstä tämän ansiosta: kiitos muutaman nettikeskustelun, missä tähän viitattiin.
Tehoton
Ei kyllä ollut tehoa ja räkä ei irtoa.
Tehoton tuote en suosittele.
Ei todellakaan avaa tukkoisuutta. Turhaan olin mainoksen uhri. Tehoton ja kallis tuote en suosittele.
Heppoinen kopio
Miellyttävä käyttää mutta tukkoisuuden avaavaa efektiä en huomannut.
physiomer, menthol
Tuoteselosteessa sanotaan, että suihkeen jälkeen se helpottaa 2 minuutissa nenän tukkoisuutta. Toisaalta kun suihkeiden jälkeen pitää heti niistää, miten suihke ehtii vaikuttamaan niin heti ja suuresti nenän toimintaan eli nenän tukkoisuuteen....
Tuoksuu / tuntuu mukavalta, mutta teho uupuu
Suihke tuoksuu / tuntuu nenässä mukavalta mintun yms. eteeristen öljyjen vuoksi. Nenää avaava teho jää valitettavasti hyvin vaatimattomaksi varsinkin, jos vertaa lääkeaineellisiin avaaviin suihkeisiin. Ainoat hyvät ominaisuudet minulle ovat tuo mukava, raikas tunne heti laiton jälkeen sekä se, että tätä voi käyttää jatkuvasti (tarpeen mukaan).

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PHYSIOMER MENTHOL 20 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.