PHYSIOMANNA FIBRA 10X10,15 G

5/5
13,30 € (131,03 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Kuituravintolisä painonhallintaan ja säännölliseen vatsan toimintaan. Physiomanna Fibrassa yhdistyvät Physiomanna Laxdepur:in ja kasvikuitu glukomannaanin ominaisuudet, jotka säännöllistävät vatsan toimintaa. Lisäksi valmisteessa on fenkolia, joka toimii vähentäen suolikaasujen muodostusta. Suolistossa Physiomanna Fibra imee itseensä nestettä, jolloin sen tilavuus kasvaa, suolensisältö pehmenee ja maha-suolikanavan toiminta vilkastuu. Glukomannaani vähentää rasvojen ja sokerien imeytymistä, joten se auttaa painonhallinnassa yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan. Physiomanna Fibra on oivallinen laihduttajille, vähäenergisen ruokavalion ohella ja sopii myös kaikille erityisryhmille, kuten raskaana oleville, imettäville, diabeetikoille ja keliaakikoille. Valmiste on kätevissä annospusseissa, jotka on helppo ottaa myös matkalle mukaan. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1 annospussi vuorokaudessa ennen ateriaa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Sekoita 1 annospussillinen jauhetta veteen, sekoita hyvin ja nauti heti. Juo päälle runsaasti nestettä. Tukehtumisvaara voi aiheutua henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia tai jos tuotteen käytön yhteydessä nesteen saanti jää alhaiseksi. Tuote on aina otettava runsaan nesteen kanssa. Tarvittaessa tarkista käytön kesto lääkäriltä tai apteekista. Kun tuotetta käytetään laihdutukseen tai painonhallintaan, nauti vähäkalorista ruokavaliota ja liiku säännöllisesti, lääkärintarkastusta suositellaan, jos dieettiä noudatetaan yli 3 viikkoa. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 annospussi sisältää: fruktoosi manniitti 6300 mg, fraxinus manna 700 mg, glukomannaani 3000 mg, fenkoli siemenen kuivauute 100 mg. Ainesosat: Physiomanna Laxdepur (fruktoosi mannitti, Fraxinus manna 10%), glukomannaani (Amorphophallus konjac Koch) juuri, siemenen kuivauute (Foeniculum vulgare Mill.), (pit. 1 % at O.E.), paakkuuntumisenestoaine piidioksidi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (5)

Physiomanna Fibra
Fibran käyttäminen säännöllisesti pitää vatsan hyvin toiminnassa sekä auttaa painonhallinnassa. Tulokset näkyvät jo aika pian käytön aloittamisesta, esim. makeaa ei tee niin mieli ottaa.
helppo ja toimiva
Tekee miellyttävän olotilan ruokailun jälkeen, kylläisyyden tunne kestää aika pitkään, nälän tunne vähenee, eikä tule syötyä liikaa
Toimii, ihan hyvän makuinenkin
Jatkan käyttöä
Physiomanna Fibra
Käytän 1 pussillisen joka päivä, otan kerralla koko annoksen aamupalan yhteydessä. Vatsa toimii hyvin ja olo on mukava.
Physiomanna Fibra
Toimii hyvin painonhallinnassa. Maistuu hyvältä, ei tule vatsaväänteitä, vatsan toiminta on säännöllistä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PHYSIOMANNA FIBRA 10X10,15 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.