PHARMACARE LASTEN KUUMEMITTARI KOIRA 1 KPL

7,60 € (7,60 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Lasten helppokäyttöinen digitaalinen kuumemittari, joka sopii lämmön mittaamiseen suusta, peräaukosta ja kainalosta. Pharmacare kuumemittarit saatavilla hauskoissa hahmoissa (sammakko, koira, jänis), joiden kanssa kuumeen mittaamisestakin tulee hauskempaa! Mittarin taipuisa, pyöristetty kärki tekee mittaamisesta miellyttävää erityisesti lapsille ja vauvoille. Vedenpitävässä kuumemittarissa on vaihdettava paristo ja suojakotelo. Takuu 2 vuotta.

Tuotteen käyttö

Voit suorittaa mittaamisen suusta, peräaukosta tai kainalokuopasta. Suusta ja peräaukosta mittaustulos on tarkin ja mittausaika on noin 30-60 sekuntia. Äänimerkki ilmoittaa, kun mittaustulos on valmis. Kainalosta mittausaika on selvästi pidempi, mittausta tulee jatkaa noin 3 minuuttia äänimerkistä huolimatta. Puhdista mittari jokaisen käyttökerran jälkeen.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: digitaalinen kuumemittari, vaihdettava paristo, muovikotelo, käyttöohje.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PHARMACARE LASTEN KUUMEMITTARI KOIRA 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.