PERSKINDOL ACTIVE GEL 100 ML

4/5
17,60 € (176,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kaksoisvaikutteinen geeli lihaksille ja nivelille. Perskindol Active Gel viilentävä ja lämmittävä geeli sopii rentouttamaan lihaksia ennen fyysistä rasitusta tai palauttamaan rasituksen jälkeen. Geelin kasvipohjaiset eteeriset öljyt vaikuttavat kaksitehoisesti; viilentävä vaikutus tuntuu välittömästi ja lämmittävä vaikutus vilkastuttaa alueen verenkiertoa ja rentouttaa. Kylmä-kuumageeli tehostaa kehon omaa palautumista. Miellyttävä luonnollinen tuoksu ja tahraamaton, nopeasti imeytyvä koostumus. Ei sisällä rasvaa.

Tuotteen käyttö

Levitä geeliä hoidettavalle alueelle ohuelti useita kertoja päivässä. Älä peitä tai käytä yhdessä lämpöpakkausten kanssa tai siteiden alla. Varo tuotteen joutumista silmiin tai haavoihin.

Tuotteen koostumus

Aqua, caprylic/capric triglyceride, isopropyl alcohol, menthol, Pinus sylvestris, carbomer, tromethamine, Citrus aurantium dulcis, Gaultheria procumbens leaf oil, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Citrus bergamia oil, Citrus limon peel oil, terpineol, terpineol acetate, ethyl acetate, benzyl benzoate, methylparaben, propylparaben, Rosmarinus officinalis leaf oil, Lavandula angustifolia oil, geraniol, citronellol, limonene, citral, linalool.

Tuotearviot (2)

Erinomainen
Rentoutti lihaksia - viilensi ihanasti.
Hyvä
Voide on miellyttävä iholla ja imeytyy hyvin. Viilennys tuntuu heti ja kipu lieventyy. Käytän välillä treenien jälkeen. Voimakas tuoksu.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PERSKINDOL ACTIVE GEL 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.