PERMITABS 400 MG KALIUMPERMANGANAATTI TABL 30 KPL

46,00 € (1,53 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kaliumpermangaattitabletit ulkoisesti käytettävän liuoksen valmistukseen. Antiseptinen kaliumpermanganaattikylvetys sopii haavojen sekä ihon bakteeri- ja sienitulehdusten hoitoon. Käytä kylvetystä lääkärin ohjeen mukaan.

Tuotteen käyttö

Lue pakkausseloste ennen käyttöä. Valmista liuos juuri ennen käyttöä. Mikäli valmistettua liuosta ei käytä heti, se alkaa hapettua ja muuttaa väriä. Varmista haluttu vahvuus ja käyttöohje lääkäriltä. Tarkista valmistusohje pakkausselosteesta. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Ei saa laittaa suuhun.

Tuotteen koostumus

1 tabletti sisältää: kaliumpermanganaatti 400 mg.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PERMITABS 400 MG KALIUMPERMANGANAATTI TABL 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.