PEPPERMINT PLUS KAPS 60 KPL

4/5
30,00 € (0,50 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Yrttiuutevalmiste, joka sisältää piparminttuöljyä vatsan ja suolen hyvinvointia tukemaan. Helposti nieltävä enterokapseli hajoaa vasta suolistossa, jolloin tehoaineet antavat suolistossa parhaan hyödyn. Ei sisällä sokeria, suolaa, hiivaa, maissia, vehnää, soijaa, maitotuotteita eikä keinotekoisia maku- tai säilöntäaineita. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli 3 kertaa päivässä, mielellään aterioiden välissä. Keskustele lääkräin kanssa, mikäli olet raskaana tai imetät tai käytät reseptilääkkeitä. Älä käytä samanaikaisesti vatsahappoja neutraloivia tai vähentäviä valmisteita. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-3 kapselia sisältää: piparmintunlehtiöljyuute 0,2-0,6 ml, rosmariinin lehti- ja varsiuute 0,02-0,06 ml, timjamiöljyuute 0,02-0,06 ml. Aineosat: liivate (kapseli kuori), glyseroli, rosmariini (lehti, varsi) öljyuute, timajami (koko kasvi) öljyuute, etyyliselluloosa, piidioksidi, väri (titaanidioksidi), natriumalginaatti, keskipitkäketjuiset triglyseridit, öljyhappo, steariinihappo.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (3)

Huono tuote
Huonoa on se ettei voi käyttää mahahappolääkkeen kanssa
Hyvä
Ei suurta apua ummetukseen, mutta plussaa se, että ennen kalanmaksuöljykapseleiden ikävä maku nousi toisinaan suuhun mutta ei näiden kanssa, nyt maistuu piparminttu! Helppo niellä pieni kapseli!
Vatsan nipristelyyn
Kun Peppermint suoleen kulkee, ei vatsa enää nipristellä julkee.
Hetkenpäästä raikas piparmintun maku turvotuksen pois sulkee.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PEPPERMINT PLUS KAPS 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.