PELLAVANSIEMENÖLJY 200 ML

3/5
6,00 € (30,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Pellavansiemenöljy sisältää runsaasti elimistölle välttämättömiä alfalinoleenihappoa (omega-3) ja linolihappoa (omega-6). Pellavansiemenöljy sisältää runsaasti myös muita omega-rasvahappoja, kuten öljyhappoa (omega-9). Nauti pellavansiemenöljyä sellaisenaan tai sekoita esimerkiksi jogurttiin. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

5-15 ml (-3 teelusikallista) päivässä: Nauti sellaisenaan tai esim. salaattiin tai jogurttiin sekoitettuna. Säilytä avattu pullo jääkaapissa.

Tuotteen koostumus

100 g sisältää: energia 3700 kJ/900 kcal, rasva 100 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 7,3 g, kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 13,8 g, josta öljyhappoa 13,8 g, monityydyttymättömiä rasvahappoja 73,9 g, josta alfalinoleenihappoa 59 g ja linolihappoa 14,9 g, hiilihydraatit 0 g, sokereita 0 g, proteiini 0 g, suola 0 g. Ainesosat: kylmäpuristettu pellavansiemenöljy 100 %.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Helposti menee alas, uusi tuote minulle.
Ostin tuotetta saadakseni yleiseen hyvinvointiin jotain. Olen alkuvaiheessa, en tiedä vielä mitä tuleman pitää.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PELLAVANSIEMENÖLJY 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.