OTOCUR KORVASUIHKE 30 ML

5/5
18,00 € (600,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Monikäyttöinen korvasuihke koko perheelle. Jojobaöljyä sisältävä öljysuihke sopii vahatulpan poistoon ja ennaltaehkäisyyn, korvakäytävän tulehduksen ennaltaehkäisyyn sekä kuivien ja kutiavien korvakäytävien hoitoon. Otocur sopii pitkäaikaiseen käyttöön ja on tutkittu, kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 1-vuotiaille lapsille. Annostelu kannattaa suorittaa illalla ennen nukkumaan menoa. Annostelun jälkeen ylimääräinen öljy pyyhitään pois, jottei se tahri tekstiilejä. Korvavahatulpan poisto: 1-2 painallusta korvakäytävään päivittäin 3-4 päivän ajan. Mikäli vahatulppa ei itsestään tule pois korvasta, tulee varata aika korvahuuhtelua varten. Vahatulpan ennaltaehkäisy: 1-2 painallusta kerran viikossa molempiin korvakäytäviin. Korvakäytävän tulehduksen ennaltaehkäisy: 2 ensimmäisen viikon ajan 1-2 painallusta kerran päivässä korvakäytäviin. Tämän jälkeen annostelu kerran viikossa, kunnes pullo on kokonaan käytetty. Kuivat ja kutisevat korvakäytävät: 1-2 painallusta kerran päivässä tai tarvittaessa. Keskusteltava lääkärin kanssa, mikäli korvat on putkitettu, operoitu tai kipeät.

Tuotteen koostumus

Jojobaöljy (Simmondsia chinensis) 5 %, nestemäinen parafiini, syklopentasiloksaani.

Tuotearviot (4)

Loistava
Itselläni on ollut ongelmana vahan kerääntyminen korviin tulpaksi asti. Lähiapteekista neuvottiin ostamaan Otocuria ja käyttämään sitä säännöllisesti. Olen käyttänyt tuotetta nyt noin vuoden verran, eikä oo vahatulppia enää korviin tullut. Joten tätä kannattaa todellakin käyttää.
Hyvä tuote
Todella loisto tuote estämään vahatulpan kehittymistä ja auttaa kuivien korvien kutinaan.
Erinomainen korvavahan poistaja
Tuote on riittoisa ja sitä on helppo käyttää.
Helppo käyttää ja sopii koko perheelle.
Helppo käyttää ja sopii koko perheelle.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: OTOCUR KORVASUIHKE 30 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.