OROCLEAN KORVATIPAT 10 ML

14,50 € (1450,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Öljymäinen puhdistustippa korvan vahatulpan liuottamiseen. Oroclean tekee korvavahasta vesiliukoista ja helpotttaa näin korvakäytävän huuhtelua. Valmiste vaikuttaa paikallisesti korvakäytävässä. Sopii myös kuulokojetta käyttävälle.

Tuotteen käyttö

Annostele 2-3 tippaa korvakäytävään. Anna vaikuttaa noin 10 minuuttia. Huuhtele korvakäytävät noin 37 asteisella vedellä. Älä käytä särkevään tai vuotavaan korvaan tai jos tärykalvo on puhkaistu.

Tuotteen koostumus

Manteliöljy, butyloitu hydroksitolueeni, butyloitu hydroksianisoli, isopropyyliisostearaatti, polysorbaatti 80, polyetyleeniglykoli-40-sorbitoliperoleaatti, tokoferoliasetaatti, kapriinitriglyseridi, nestemäinen parafiini.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: OROCLEAN KORVATIPAT 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.