ORAL-B SATIN FLOSS HAMMASLANKA 25M 1 KPL

5/5
4,30 € (4,30 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Raikkaan mintun makuinen, rakenteeltaan satiinimainen hammaslanka hammasvälien puhdistukseen. Oral-B Satin Floss on miellyttävä käsitellä ja sopii ideaalisesti päivittäiseen käyttöön.

Tuotteen käyttö

Ota 45 cm lankaa, kiedo lanka keskisormien ympärille ja vie lankaa edestakaisella liikkeellä hammasväliin ikeneen asti. Poista plakkia liikuttamalla lankaa molempia hammaspintoja vasten.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (1)

Raikas puhtaus
Viimeistelee suunhoidon, raikas puhtauden tunne

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ORAL-B SATIN FLOSS HAMMASLANKA 25M 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.