OPTIVE SILMÄTIPPA 10 ML

16,80 € (1680,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kosteuttava silmätippa kuivien silmien oireiden hoitoon. Optive toimii kaksivaiheisesti: tipat muodostavat kosteuttavan ja voitelevan kalvon silmän pinnalle sekä kosteuttavat osmoottisesti pintaa syvemmällä. Silmätipan sisältämä säilytysaine hajoaa silmän pinnalla turvallisiksi vedeksi ja hapeksi. Sopii piilolinssien käyttäjille.

Tuotteen käyttö

1-2 tippaa tiputetaan silmään/silmiin tarvittaessa. Pullo suljetaan tiiviisti heti käytön jälkeen. Jos käytössä on muita tippoja, tiputusväli tulee olla 5 minuuttia (yleensä kosteutustippa laitetaan viimeiseksi). Piilolinssejä ei tarvitse poistaa käytön aikana. Säilyy avattuna 3 kuukautta.

Tuotteen koostumus

Natriumkarboksimetyyliselluloosa 0,5%, glyseriini 0,9%, Purite 0,01%.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: OPTIVE SILMÄTIPPA 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.