OPHTIM EYE HYDRA SILMÄTIPAT 10 ML

5/5
15,70 € (1570,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tehokosteuttavat silmätipat kuivien ja ärtyneiden silmien kostutukseen. Sopivat ihanteellisesti kuivan huoneilman, katupölyn, pakkasen tai viiman kuivattaville silmille sekä silloin, jos käytät silmiä kuivattavaa lääkitystä. Silmätipat sisältävät natriumhyaluronaattia, joka kosteuttaa ja voitelee silmän pintaa. Soveltuu käytettäväksi kaikkien piilolinssien kanssa. Säilöntäaineeton koostumus.

Tuotteen käyttö

1-2 tippaa 2-3 kertaa päivässä. Säilyy avattuna 60 päivää.

Tuotteen koostumus

Sodium hyaluronate 0,20%, dibasic sodium phosphate, monobasic sodium phosphate, sodium chloride, water for injection.

Tuotearviot (5)

Kosteuttaa hyvin
Todella miellyttävä silmässä. Ei kirvele ja kosteuttaa hyvin. Pullo on hieman hankala ja varsinkin lopussa pitää puristaa, että saa tipan ulos.
Loistava näyttöpäätetyöskentelyyn.
Kosteuttaa eikä heti kuivu uudestaan. Ei ole myöskään kallein silmätippa.
Hyvin kosteuttava
Ei kirvele ja valu, nopea ja tehokas silmän kostuttaja
miellyttävä tippa
Sopivasti kostetuttava tippa. Tuntuu muutaman sekunnin tahmealta tiputtamisen jälkeen mutta tunne menee nopeasti ohi. Pullosta on hankala tiputtaa. Käytän mieluummin pipettiversiota samasta merkistä.
Suosittelen
Helppokäyttöinen tehokosteuttaja

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: OPHTIM EYE HYDRA SILMÄTIPAT 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.