OMRON PAIN RELIEVER E3 INTENSE 1 KPL

4/5

Special Price 79,20 €

Hinta: 99,00 €

(79,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Omron E3 Intense Pain Reliever -laite lihas- ja nivelkipujen helpottamiseen. Laite käyttää TENS-teknologiaa eli ihon kautta tapahtuvaa sähköistä hermostimulaatiota. Laite lievittää kipua supistamalla ja rentouttamalla lihasta, vilkastuttamalla verenkiertoa, vapauttamalla elimistöön kivuntunnetta vähentäviä endorfiinejä sekä torjumalla aivoille lähteviä kipuviestejä. Pieni ja helppokäyttöinen laite sopii täsmähoitona selälle, hartioille, nivelille ja lihaksille. Valittavana yhdeksän erilaista hoito-ohjelmaa.

Tuotteen käyttö

Käytä korkeintaan 2 x 15 minuuttia hoitokertaa kohden ja maksimissaan kolme hoitokertaa päivässä. Aseta elektrodit kipukohdan molemmille puolille, mutta ei suoraan kivun päälle. Valitse yksi yhdeksästä käyttötavasta. Käyttötapoja ei voi yhdistää. Valitse tämän jälkeen oikea tehotaso (1 matala - 15 korkea). Katso tarkemmat ohjeet ja varoitukset pakkauksen käyttöoppaasta.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: Pääyksikkö, elektrodijohto, elektrodin pidike, pitkäikäiset elektrodit, paristot, vyön pidike, pehmeä pussi, käyttöopas.

Tuotearviot (3)

7
Patteri rosvo kun käyttää 10-15 tehoja ja lappuja joutuu pyyhkimään usein vaikka laittaa puhtaalle kuivalle iholle, ehkä liian kuiva iho ??
Mukava rentouttaja
Hyvä laite rentouttamaan niska-hartiaseudun jumeja ja lihaskireyttä. Auttaa varmasti muuallakin kehossa riippuen mihin kohtaan lätkät sijoittaa. Ohjelma kestää 15 minuuttia ja hieromatehoa/voimakkuutta saa säädettyä itselle sopivaksi. Ohje suosittaa käyttämään 2x15 minuuttia kerrallaan ja se on juuri sopiva aika kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen.
Tehokas!
Tehokas ja turvallinen kivunlievittäjä ja rentouttaja. Käytin yläselän alueella kireyteen (migreenin aiheuttaja) ja oireet katosivat lähes kokonaan. Hankalinta oli saada läpät siististi oikeaan kohtaan selän alueella.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: OMRON PAIN RELIEVER E3 INTENSE 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.