OCUVITE COMPLETE KAPS 60 KPL

5/5
23,80 € (0,40 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kalaöljy, vitamiinit, sinkki, luteiini ja zeaksantiini ylläpitämään silmien terveyttä. Kalaöljyn DHA-rasvahappo sekä sinkki edistävät näön pysymistä normaalina. C- ja E-vitamiini ovat antioksidantteja, jotka suojaavat soluja hapettumisstressiltä. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli aamulla ja 1 kapseli illalla ruokailun yhteydessä. Valmiste ei sisällä kalan proteiinia, mutta jos olet hyvin allerginen kalalle, noudata varovaisuutta. Jos käytössäsi on verenhyytymiseen vaikuttava lääke, valmisteen käytöstä on hyvä keskustella lääkärin kanssa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: kalaöljy 1015 mg, jossa omega-3-rasvahappoja 600 mg, jossa DHA:ta 360 mg, C-vitamiini 180 mg, E-vitamiini 30 mg, sinkki 15 mg, luteiini 10 mg, zeaksantiini 2 mg. Aineosat: omega-3:lla rikastettu kalaöljy (DHA), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), luteiini (uutettu kehäkukista, väriohdakeöljy), E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli, auringonkukkaöljy), sakeute: glyceryl monostearate (E471), sinkkisulfaatti monohydraatti, sakeute: piidioksidi (E551), zeaksantiini (uutettu kehäkukista, soijaöljy). Kapselin kuori: kala-gelatiini, kiinteytysaine: glyseroli (E422), väriaineet: punainen rautaoksidi (E172), keltainen rautaoksidi (E172).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Silmien hyvinvoinnille
Olen käyttänyt.tuotetta toista vuotta säännöllisesti. Lukulaseja ei ole tarvinnut vaihtaa vahvemmiksi.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: OCUVITE COMPLETE KAPS 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.