NUTROLIN SENIOR RAVINTOÖLJY 265 ML

26,80 € (101,13 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kotimainen ravintoöljy ikääntyvän (seniori) koiran tarpeisiin. Nutrolin Senior ravintoöljy tukee ikääntyvän koiran niveliä, aivojen toimintaa ja mielialaa. Kalaöljy on hyväksi turkin ja ihon hyvinvoinniille sekä tukemaan sydämen toimintaa. Antioksidantit, E-vitamiini ja ubikinoni (Q10), suojaavat lisäksi hapetusstressiltä. Täydennysrehu.

Tuotteen käyttö

Sekoita ruoan joukkoon tai anna sellaisenaan. Annostelutaulukko pakkauksessa. Päiväannos: 2,5 ml/5kg, 5 ml/10kg, 7,5 ml/20kg, 10 ml/30kg, 15 ml/50kg, 20 ml/80kg. Avattu pakkaus säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä neljän kuukauden kuluessa.

Tuotteen koostumus

Kalaöljy -omega-3 EPA + DHA 200 mg/ml, auringonkukkaöljy, pellavaöljy, ubikinoni (koentsyymi Q) 3 mg/ml, E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 2,5 mg/ml, tokoferoliuute, rosmariiniuute.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTROLIN SENIOR RAVINTOÖLJY 265 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.