NUTROLIN NIVEL MONITEHO KOIRILLE KALAÖLJY+TABL 150ML+60 KPL

53,00 €
TAI

Tuotetieto

Monitehoinen valmiste koirien nivelongelmiin. Nutrolin nivel moniteho sisältää nivelen hyvinvoinnin ravintoaineet samassa pakkauksessa; tabletit ja kalaöljyn. Tabletit sisältävät mm. glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja MSM:ää. Valmistettu Suomessa. Täydennysrehu.

Tuotteen käyttö

Annostellaan kerran päivässä ruoan joukossa. Tabletin voi puolittaa ja murentaa. Koiralle 5-15 kg 1 tabletti ja 2,5 ml öljyä, koirille 15-30 kg 2 tablettia ja 5 ml öljyä, koirille 30-50 kg 3 tablettia ja 7,5 ml öljyä ja koirille yli 50 kg 4 tablettia ja 10 ml öljyä kerran päivässä. Ei koirille, joilla on äyriäis- tai kala-allergia. Avattu kalaöljy säilyy jääkaapissa 4 kuukautta.

Tuotteen koostumus

1 tabletti sisältää: glukosamiini HCI 330 mg, kondroitiinisulfaatti 220 mg, MSM (metyylisulfonyylimetaani) 110 mg, krilli (Euphasia superba) 110 mg, C-vitamiini 33 mg, apuaineet 297 mg. 2,5 ml kalaöljyä sisältää: ETA 15 mg, EPA 358 mg, DPA 52 mg, DHA 243 mg, omega-3 698 mg. Ravintoainekoostumus: tabletit: raakavalkuainen 21,3%, tuhka 5,2 %, raakarasva 2,8 %, raakakuitu 0%. Öljy: raakavalkuainen 0%, tuhka 0%, raakarasva 100 %, raakakuitu 0%.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTROLIN NIVEL MONITEHO KOIRILLE KALAÖLJY+TABL 150ML+60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.