NUTRILON PEPTI 2 JAUHE, IMEVÄISTEN RAVINTOVALMISTE 900 G

47,00 € (52,22 €/KG)
TAI

Tärkeää: Äidinmaito on imeväisikäisen parasta ravintoa. Käytä äidinmaidonkorviketta, vieroitusvalmistetta tai imeväisen kliinistä ravintovalmistetta vain lääkärin, ravitsemusterapeutin tai neuvolan ohjeiden mukaisesti. Osittainenkin pulloruokinnan aloittaminen voi haitata imetystä. Jos imetys päätetään lopettaa, maidon tulon ehtymisen vuoksi päätöstä voi olla vaikea muuttaa. Noudata huolellisesti pakkauksen valmistus-, säilytys- ja käyttöohjeita. Kysy ohjeita ja pyydä tukea imettämiseen ja imetyksen ongelmatilanteisiin neuvolasta tai synnytyssairaalasta. 

Tuotetieto

Jauhemainen imeväisen erityisravintovalmiste lehmänmaito- ja soijaproteiiniallergisen lapsen ruokavaliohoitoon. Valmiste sisältää pitkälle hydrolysoitua heraproteiinia ja pitkäketjuisia omega-3 ja -6-rasvahappoja. Nutrilon pepti 2 valmistetta suositellaan puolen ikävuoden jälkeen osaksi vähitellen monipuolistuvaa ruokavaliota. 900 g pakkauksesta saadaan n. 6,25 litraa ja 450 g pakkauksesta n. 3,12 litraa valmista liuosta. Kliininen ravintovalmiste.

Tuotteen käyttö

Annostus ja käyttö hoitavan lääkärin ohjeen mukaan. Annostus on yksilöllinen, pakkauksessa on ohjeellinen taulukko. Ei suonensisäiseen käyttöön. Sekoitetaan 1 tasalaitainen mittalusikallinen jauhetta (4,8g) 30 ml:aan keitettyä ja jäähdytettyä vettä (saadaan 33 ml valmista liuosta). Ei saa käyttää kuumaa vesijohtovettä. Valmis liuos käytetään heti valmistuksen jälkeen. Avattu Nutrilon pepti pakkaus säilyy muovikannella suljettuna 4 viikkoa huoneenlämmössä.

Tuotteen koostumus

Maltodekstriini (maissista), hydrolysoitu heraproteiini (maidosta), kasviöljyseos (palmu, rapsi, kookos, auringonkukka, yksisoluöljy), oligosakkaridit GOS-FOS (0,8g/100ml), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit), kalaöljy, kivennäisaineet (ortofosforihapon kalsiumsuolat, kaliumkloridi, natriumsitraatti, ortofosforihapon magnesiumsuolat, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, ferrosulfaatti, sinkkisulfaatti, kuparisulfaatti, kaliumjodidi, mangaanisulfaatti, natriumseleniitti), vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, biotiini, foolihappo, A, ribo¬flaviini, B12, tiamiini, D, B6, K), koliini, tauriini, inositoli, nukleotidit, karnitiini.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTRILON PEPTI 2 JAUHE, IMEVÄISTEN RAVINTOVALMISTE 900 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.