NUTRILON NUTRITON 135 G

6,60 € (48,89 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Jauhemainen ruoan sakeuttaja erityisesti imeväisikäiselle. Nutritonilla voidaan sakeuttaa esim. rintamaitoa tai äidinmaidonkorviketta. Valmiste on tarkoitettu syömis- ja nielemishäiriöistä kärsivien henkilöiden ruokavaliohoitoon. Käytetään ainoastaan terveydenhuoltohenkilöstön ohjauksessa. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Kliininen ravintovalmiste.

Tuotteen käyttö

Käytetään ainoastaan terveydenhuoltohenkilöstön ohjauksessa. Rintaruokinnassa: keitä 25 ml vettä ja jäähdytä se noin 40-asteiseksi. Lisää yksi tasalaitainen mittalusikallinen (1,7 g) jauhetta veteen ja sekoita hyvin. Jätä sakeutumaan noin 3 minuutiksi. Anna lapselle lusikalla pieninä annoksina ennen imetystä. Äidinmaitoon tai muuhun ravintona käytettävään juomaan: sekoita tasalaitainen mittalusikallinen (1,7g) jauhetta per 100 ml nestettä (40 astetta). Ravistetaan kunnes jauhe on liuennut. Annetaan juoman sakeutua noin 7 minuuttia, tarkista juoman lämpötila ennen tarjoilua. Käytä liuos aina heti valmistuksen jälkeen. Älä säästä valmista liuosta seuraavaan syöttökertaan. Avattu Nutriton pakkaus käytettävä kuukauden kuluessa.

Tuotteen koostumus

Maltodekstriini (maissista), johanneksenleipäpuujauhe, kivennäisaineet (kalsium, rauta, sinkki).

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTRILON NUTRITON 135 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.