NUTRI WORKS TESTO BOOSTER KAPS 120 KPL

5/5
21,40 € (0,18 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen miehille ja mieskuntoon tarkoitettu valmiste. Nutri Works Testo Booster sisältää mm. D-asparagiinihappoa, maca-jauhetta, inkivääri- ja nokkosuutetta sekä B6- ja D-vitamiinia sekä seleeniä ja sinkkiä. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina. Seleeni edistää siittiöiden muodostumista. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

4 kapselia vuorokaudessa mieluiten aamupalan yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Tuote on tarkoitettu miehille. Älä käytä tuotetta, jos olet raskaana tai imetät. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 4 kapselia sisältää: D-asparagiinihappo 1820 mg, maca-jauhe 400 mg, inkiväärinjuuriuute 200 mg, kauranversouute 160 mg, nokkosuute 100 mg, D-vitamiini 20 mikrog (200 %*), B6-vitamiini 2,8 mg (200 %*), sinkki 22,5 mg (225 %*), seleeni 83 mikrog (151 %*). * %-osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: D-asparagiinihappo, maca-jauhe, inkiväärinjuuriuute, kauranversouute, nokkosuute, liivate (peräisin naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), väri (titaanidioksidi), sinkkiglukonaatti, pyridoksiinihydrokloridi, natriumselenaatti, kolekalsiferoli.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Huomio!
Olen 33-vuotias mies ja saanut tästä valtavasti hyötyä. Jaksamista, tehoa, viriiliyttä! Jokaisen +30 miehen tulisi käyttää tätä.
Suosittelen
Antaa lisätehoa jaksamiseen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTRI WORKS TESTO BOOSTER KAPS 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.