NUTRI WORKS STRONG CLA KAPS 120 KPL

16,20 € (0,14 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nutri Works Strong CLA kapselia sisältää konjugoitua linolihappoa eli CLA:ta. Nutri Worksin CLA on valmistettu tisteliöljystä konjugoimalla siten, että siinä paljon trans-10, cis-12 -isomeerejä sekä cis-9, trans-11 isomeerejä. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

3 kapselia päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 3 kapselia sisältää: konjugoitu linolihappo 2280 mg, josta cis-9, trans-11-isomeeriä 760 mg ja cis-12, trans-10-isomeeriä 760 mg. Ainesosat: tisteliöljy, auringonkukkaöljy, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTRI WORKS STRONG CLA KAPS 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.