NUTRI WORKS L-THEANINE 100 % MAUSTAMATON 100 G

1/5
20,00 € (200,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Nutri Works L-Theanine on puhdas L-teaniinijauhe. L-teaniini on aminohappo, jota on mm. teepensaan lehdissä. Sekoita jauhe huolellisesti veteen ja nauti. Laktoositon. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Suositeltava vuorokausiannos: 1/2 mittalusikallista (noin 300 mg) 1-2 kertaa päivässä, noin tunti ennen stressaavaa tilannetta tai nukkumaan menoa. Sekoita jauhe lasilliseen vettä tai mehua ja nauti. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Suositeltu vuorokausiannos 300 mg sisältää: L-teaniini 300 mg. Ainesosat: L-teaniini.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Yöunet menivät.
Otin 300 mg aamulla tai iltapäivällä tai alkuillasta tarkoituksena nukkua paremmin.Otin annoksen vain kerran päivässä. Melatoniini ja väsyttävä allergialääke eivät oikein enää tehoa.L-theanine vei minulta kokonaan unet, olin ottanut sitä sitten mihin aikaan päivästä tahansa.Se vei myös Melatoniinin ja väsyttävän allergialääkkeen tehot.Kahvia en juo.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTRI WORKS L-THEANINE 100 % MAUSTAMATON 100 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.