NUTRI WORKS GREEN TEA TABL 120 KPL

12,00 € (0,10 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nutri Works Green Tea vihreä tee -uutetabletti, jossa EGCG-polyfenolia (epigallokatekiinigallaattia). Sisältää kofeiinia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Sisältää kofeiinia. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: vihreä tee -uute 500 mg, josta EGCGtä (epigallokatekiinigallaattia) 300 mg, kofeiini 10 mg. Ainesosat: vihreä tee -uute, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTRI WORKS GREEN TEA TABL 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.