NUTRI WORKS GLYCINE 100% MAUSTAMATON 200 G

5/5
11,90 € (59,50 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Nutri Works 100 % glysiinijauhe on puhdas ravintolisä ilman turhia lisäaineita. Glysiini on elimistön oma aminohappo. Sekoita jauhe veteen, mehuun tai omaan smoothiesekoitukseesi. Voit sekoittaa jauheen myös ruokaan. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 mittalusikallinen (noin 5 g) päivässä. Sekoita jauhe nesteeseen, smoothieen tai ruokaan. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 5 g sisältää: glysiini 5 g. Ainesosat: glysiini.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Hyvä
Suosittelen tämä tuote

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTRI WORKS GLYCINE 100% MAUSTAMATON 200 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.