NUTRI WORKS FAT FIGHTER KAPS 90 KPL

3/5
24,40 € (0,27 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nutri Works Fat Fighter sisältää monia yrttiuutteita, kuten vihreää teetä, vihreää kahvia ja ruusujuurta, sekä kivennäisaineita kuten jodia ja kromia. Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaaleina ja normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa. Jodi puolestaan edistää kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa ja kilpirauhasen normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Suositeltava vuorokausiannos on 2 kapselia. Sisältää kofeiinia. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: vihreä tee -uute 500 mg, jossa EGCGtä 225 mg ja kofeiinia 25 mg, vihreä kahvi -uute 500 mg, jossa klorogeenihappoa 250 mg ja kofeiinia 25 mg, ruusujuuriuute 300 mg, jossa rosaviineja 9 mg, cayennepippuri 100 mg, jossa kapsaisiinia 1 mg, mustapippuriuute 10 mg, jossa piperiiniä 9,8 mg, kromi 50 mikrog, jodi 200 mikrog. Ainesosat: vihreä tee uute, vihreä kahvi uute, ruusujuuriuute, liivate, cayennepippuri, mustapippuriuute, värit (titaanidioksidi, alluranpunainen AC), kaliumjodidi, kromipikolinaatti. Sisältää kofeiinia.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Teki hyvää, muttei vastannut odotuksia
Paino ei laskenut. Oloni tosin oli parempi. Verensokerit pysyivät tasaisempina, ei tullut kamalaa nälän tunnetta, eikä ruoan jälkeen kamalaa väsymystä ja jossain vaiheessa tuntui, että riitti vähempi ruoka määrä. Sinäänsä tuotteessa oli siis paljon hyviä asioita. Mutta ei paino tippunut. Olo oli muuten virkeämpi ja parempi. Ehkä olisi pitänyt käyttää pidempi jakso, jos sitten paino olisi tippunut. Hyvän alun antoi elimistölle.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTRI WORKS FAT FIGHTER KAPS 90 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.