NUTRI WORKS EAA GREEN APPLE 500 G

5/5
27,40 € (54,80 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Nutri Works EAA on monipuolinen aminohappovalmiste, johon on lisätty myös sitrulliinimalaattia. Sekoita jauhe veteen ja nauti kuntoilun tai urheilun aikana. Makuna raikas luontainen omena. Makeutettu stevioliglykosideilla. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Suositeltava vuorokausiannos on 1 mitallinen (noin 11 g) päivässä. Sekoita jauhe noin 3 dl:aan vettä shakerissa ja juo treenin aikana. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Suositeltu vuorokausiannos (11 g) sisältää: L-leusiinia 3000 mg, L-isoleusiinia 1000 mg, L-valiinia 1000 mg, L-treoniinia 400 mg, L-metioniini 400 mg, L-lysiiniä 400 mg, L-fenyylialaniinia 400 mg, L-tryptofaania 100 mg, L-sitrulliini-DL-malaattia 1000 mg (vastaa L-sitrulliinia 600 mg). Ainesosat: aminohapot (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, L-treoniini, L-metioniini, L-lysiini, L-fenyylialaniini, L-tryptofaani), L-sitrulliini-DL-malaatti, happamuudensäätöaine (omenahappo), luontainen omena-aromi, makeutusaine (stevioliglykosidit).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Laadukas ja hyvänmakuinen aminohappojauhe
Nutriworks-tuotesarjan tuotteet ovat laadukkaita. EAA vihreä omena on käyttämistäni tuotteista suosikkini makunsa ja ominaisuuksiensa vuoksi. Ehdoton treenijuomasekoituksessa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTRI WORKS EAA GREEN APPLE 500 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.