NUTRAMIGEN 2 LGG JAUHE, IMEVÄISTEN/LASTEN RAVINTOVALMISTE 400 G

31,20 € (78,00 €/KG)
TAI

Tärkeää: Äidinmaito on imeväisikäisen parasta ravintoa. Käytä äidinmaidonkorviketta, vieroitusvalmistetta tai imeväisen kliinistä ravintovalmistetta vain lääkärin, ravitsemusterapeutin tai neuvolan ohjeiden mukaisesti. Osittainenkin pulloruokinnan aloittaminen voi haitata imetystä. Jos imetys päätetään lopettaa, maidon tulon ehtymisen vuoksi päätöstä voi olla vaikea muuttaa. Noudata huolellisesti pakkauksen valmistus-, säilytys- ja käyttöohjeita. Kysy ohjeita ja pyydä tukea imettämiseen ja imetyksen ongelmatilanteisiin neuvolasta tai synnytyssairaalasta. 

Tuotetieto

Hypoallergeeninen, jauhemainen imeväisten ja pikkulapsien erityisravintovalmiste. Valmiste on tarkoitettu lehmänmaito- ja soijaproteiiniallergian, laktoosi-intoleranssin sekä allergisen koliitin hoitoon 6 kuukauden iästä lähtien. Valmisteessa on mukana maitohappobakteeri Lactobacillus GG ja se sisältää myös omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Sisältää pitkälle hydrolysoitua kaseiiniproteiinia. Valmistetta voidaan käyttää äidinmaidonkorvikkeena (ei alle 6 kk lapsille), vellinä ja ruoanvalmistuksessa. Kliininen ravintovalmiste.

Tuotteen käyttö

Annostus hoitavan lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan. Voit käyttää 6 kuukauden iästä lähtien, kun lasta ei imetetä. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Imeväiselle annettaessa, keitä vesi (vähintään 1 min.) ja jäähdytä. Älä käytä kuumaa vesijohtovettä. Annostele jauhe purkissa olevalla mitalla annosteluohjeita tarkasti noudattaen. Valmis korvike on käytettävä 2 tunnin sisällä valmistuksesta (tunnin sisällä ruokailun aloittamisesta) tai säilytettävä korkilla peitettynä jääkaapissa enintään 24 tunnin ajan. Heitä ylimääräinen korvike pois. Avaamaton pakkaus säilyy kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä. Avattuna jauhe säilyy 1 kk:n ajan huoneenlämmössä kuivassa paikassa muovikannella tiiviisti suljettuna. Jauhetta ei saa pakastaa. Ei alle 6 kk lapsille. Pakkauksesta saadaan noin 2,8 litraa valmista liuosta.

Tuotteen koostumus

Katso tarkka ravintosisältö pakkausselosteesta. Ainesosat: glukoosisiirappi, kasviöljyt (palmuoleiini, kookos, soija, auringonkukka), pitkälle hydrolysoitu kaseiini (maidosta), fruktoosi, muunneltu maissitärkkelys, kalsiumsitraatti, kalsiumfosfaatti, kaliumfosfaatti, magnesiumfosfaatti, kaliumsitraatti, kaliumkloridi, yksisoluiset öljyt (ARA peräisin: Mortierella alpina ja DHA peräisin: Crypthecodinium cohnii), L-kystiini, koliinikloridi, natrium-L-askorbaatti, L-tyrosiini, inositoli, L-tryptofaani, rautasulfaatti, Lactobacillus rhamnosus GG -viljelmä (0,034 %), tauriini, sinkkisulfaatti, L-karnitiini, nikotiiniamidi, DL-alfatokoferyyliasetaatti, askorbyylipalmitaatti, askorbiinihappo, kalsiumpantotenaatti, kuparisulfaatti, pyridoksiinihydrokloridi, retinyylipalmitaatti, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, kolekalsiferoli, mangaanisulfaatti, kromikloridi, natriumjodidi, foolihappo, natriummolybdaatti, fytomenadioni, natriumseleniitti, D-biotiini, syanokobalamiini.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTRAMIGEN 2 LGG JAUHE, IMEVÄISTEN/LASTEN RAVINTOVALMISTE 400 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.