NOVANIGHT KAPS 30 KPL

10,90 € (0,36 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nukahda nopeasti ja nuku rauhallisesti melatoniinia ja yrttejä sisältävän ravintolisän avulla! Novanight kapselit sisältävät melatoniinin lisäksi 3 rauhoittavaa yrttiä. Kärsimyskukka rauhoittaa ja sitruunamelissa ja tuliunikko vähentävät yöllisiä heräämisiä ja valmisteen sisältämä melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 kapselia päivässä veden kera 15 päivän ajan. Ota kapseli 30-60 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lapsille tai nuorille eikä raskaana oleville tai imettäville. Ei yhdessä rauhoittavien eikä uni- tai nukahtamislääkkeiden kanssa.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: kärsimyskukan (rohtopassio, Passiflora incarnata) ilmaversouute 340 mg, joka vastaa 2000 mg kuivattua kasvia, sitruunamelissa (Melissa officinalis) lehtiuute 81 mg, joka vastaa kuivattua kasvia 675 mg, tuliunikko (Eschscholzia californica) kukkauute 8,4 mg, joka vastaa kuivattua kasvia 25,2 mg, melatoniini 1 mg, B6-vitamiini 0,42 mg. Ainesosat: Passiflora incarnatan ilmaversoista valmistettu uute, tuliunikon (Eschscholzia californica) kukista valmistettu uute, melatoniini, B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi). Inaktiiviset ainesosat: esigelatinoitu maissitärkkelys (täyteaine), liivate (päällyste), talkki ja magnesiumstearaatti (paakkuuntumisenestoaine), titaanidioksidi ja briljanttimusta PN (väriaine).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.