NOLACT KAPS 10 KPL

4,00 € (0,40 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Laktaasientsyymivalmiste laktoosin eli maitosokerin pilkkomiseen. Nolact sisältää laktaasientsyymiä 5000 FCCU, ja se parantaa tehokkaasti ruoan laktoosin pilkkoutumista. Ota Nolact-kapseli juuri ennen laktoosipitoisen ruoan nauttimista. Kapselin voi myös avata ja sekoittaa sisällön ruokaan. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 kapselia laktoosipitoisen aterian yhteydessä, enintään 8 kapselia vuorokaudessa. Voit tarvittaessa avata kapselin ja sekoittaa sisällön jäähtyneeseen ruoka-annokseen tai pinnalta sulaneeseen ruokaan, kuten jäätelöön. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

1 kapseli sisältää: laktaasientsyymi 5000 FCCU. Aineosat: inuliini, liivate, Aspergillus oryzae -mikrobin tuottama laktaasientsyymi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), stabilointiaine (rasvahappojen magnesiumsuoloja), väriaine (titaanidioksidi).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NOLACT KAPS 10 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.