NOGASIN GO PURUTABL 25 KPL

5/5
11,70 € (0,47 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nogasin GO on valmiste, joka sisältää alfa-galaktosidaasi entsyymiä. Nogasin GO on pureskeltava ksylitolilla maustettu tabletti, joka on helppo nauttia ennen ateriaa. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti ennen ateriaa, tarvittaessa annoksen voi nostaa 2 tablettiin per ateria. Tabletin voit pureskella, imeskellä tai niellä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

1 tabletti sisältää: alfagalaktosidaasientsyymi 600 GaIU. Ainesosat: makeutusaine (ksylitoli), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Aspergillus niger -mikrobin tuottama alfagalaktodaasientsyymi, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), aromi.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (3)

Nogasin on erittäin hyvä ilmavaivoihin ja turvotuksiin
Ennen oli hankala olla juhlissa kun vatsaa heti sattui ja turvotti. Nyt pystyn syömään huoletta mitä vaan.
ilmavaivat saavat minut usein voimaan pahoin. Tällä tuotteella estän oksentelun.
Olen pyytänyt valmistajalta että saisi isompaa, ja siten edullisempaa purupakkausta.
Vatsani kiittää tästä tuotteesta!
Nogasin on helpottanut vatsani hankalia vaivoja ( turvotusta, kipristelyä, ilmavaivoja). Olen käyttänyt Nogasia tilaisuuksissa joissa on erilaisia ruokia tarjolla ja ettei tarvitsisi silloin murehtia mitä uskallan syödä. Suosittelen tuotetta.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NOGASIN GO PURUTABL 25 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.