NESTEMIN TABL 60 KPL

5/5
14,40 € (0,24 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Luonnon antimet, koivu, nokkonen ja peltokorte tukemaan aineenvaihduntaa. Mineraalipitoinen tabletti sisältää mm. magnesiumia, joka tukee elimistön suolatasapainoa ja edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 tablettia 2 kertaa päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 4 tablettia sisältää: magnesium 128 mg, kalium 305 mg, koivunlehtiuute 400 mg, nokkosuute 300 mg, peltokorteuute 120 mg. Aineosat: täyteaineet (E460, E420), kaliumkloridi, koivunlehtikuivauute, nokkoskuivauute, magnesiumoksidi, peltokortekuivauute, paakkuuntumisenestoaineet (E551, E470b), kiinteyttämisaine (E1202). Sisältää makeutusainetta (sorbitoli E420).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Olo tuntuu paremmalta
Aluksi en sinänsä huomannut mitään. Saattoi olla, että vessassa käynnit tiheentyivät. Pidin muutaman päivän väliä ja huomasin oloni en niin pirteäksi, vähän ehkä flunssaksesi. Kun aloin taas syömään, oloni piristyi. Kävin ensimmäisenä päivänä vessassa hieman tiiviimmin. Paino tippui hieman. Lähinnä työpäiviä olen ottanut ja jaksan päivät paremmin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NESTEMIN TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.