NEOCATE LCP JAUHE, IMEVÄISTEN RAVINTOVALMISTE 400 G

60,00 € (150,00 €/KG)
TAI

Tärkeää: Äidinmaito on imeväisikäisen parasta ravintoa. Käytä äidinmaidonkorviketta, vieroitusvalmistetta tai imeväisen kliinistä ravintovalmistetta vain lääkärin, ravitsemusterapeutin tai neuvolan ohjeiden mukaisesti. Osittainenkin pulloruokinnan aloittaminen voi haitata imetystä. Jos imetys päätetään lopettaa, maidon tulon ehtymisen vuoksi päätöstä voi olla vaikea muuttaa. Noudata huolellisesti pakkauksen valmistus-, säilytys- ja käyttöohjeita. Kysy ohjeita ja pyydä tukea imettämiseen ja imetyksen ongelmatilanteisiin neuvolasta tai synnytyssairaalasta. 

Tuotetieto

Jauhemainen imeväisen erityisravintovalmiste. Täysipainoinen, aminohappopohjainen erityisvalmiste, johon on lisätty pitkäketjuisia rasvahappoja. Neocate LCP on tarkoitettu vaikeiden maito- ja moniallergioiden ruokavaliohoitoon alle 1-vuotiaille. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Pakkauksesta saadaan n. 2,7 litraa valmista liuosta. Kliininen ravintovalmiste.

Tuotteen käyttö

Annostus hoitavan lääkärin ohjeen mukaan. Sekoitetaan 3 tasalaitaista mittalusikallista jauhetta (=15g) 90 ml:aan keitettyä ja jäähdytettyä vettä (saadaan 100 ml valmista liuosta). Ylijäänyt liuos hävitettävä tunnin kuluttua syöttämisen aloittamisesta. Jos käytetään letkuravintona, tiputusaika ei saa ylittää 4 tuntia. Avattu Neocate pakkaus säilyy muovikannella suljettuna 4 viikkoa huoneenlämmössä.

Tuotteen koostumus

Kuivattu glukoosisiirappi (maissista), kookos-, rypsi-, auringonkukka- ja yksisoluöljy, synteettinen aminohapposeos, kivennäisaineita, emulgointiaine (E472c), vitamiineja, koliini, inositoli, tauriini, karnitiini, hapettumisenestoaineet (E304, E307, E306).

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NEOCATE LCP JAUHE, IMEVÄISTEN RAVINTOVALMISTE 400 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.