NENÄNHUUHTELUKANNU SARVIKUONO VIHREÄ 1 KPL

5/5
9,20 € (9,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helpon ja miellyttävän nenänhuuhtelun apuvälineeksi suunniteltu kannu. Nenänhuuhtelu on perinteinen ja koeteltu konsti limakalvojen ja hengityksen hyvinvoinnin tueksi. Nenähuuhtelusta on hyötyä ylähengitystieoireissa, kuten poskiontelovaivoissa, hengitysallergiassa, astmassa, kroonisessa tai akuutista nuhassa. Huuhtelu sopii myös kuivista tai karstoittuvista limakalvoista kärsiville. Huuhtelu myös mukavoittaa ja piristää yleisenä hygieniamenetetelmänä. nenäkannu

Tuotteen käyttö

Laitetaan 3g (= tasapäinen teelusikallinen) tavallista keittosuolaa tai hienoa merisuolaa nenänhuuhtelukannuun. Kannu täytetään kädenlämpöisellä vedellä. Suolavesi sekoitetaan tai ravistetetaan sulkien kannun aukot, jotta suola liukenee kokonaan. Asetetaan kannun nokkaosa tiiviisti avoimimpaan sieraimeen - sivulta, kannu poskenmyötäisesti; ei edestä päin. Hengitetään tasaisesti suun kautta. Lavuaarin yllä valutetaan suolavesi ylemmästä sieraimesta sisään ja alemmasta ulos. Käytetään n. puoli kannullista kumpaankin sieraimeen. Huolehditaan, että kaikki vesi saadaan ulos sieraimista ja poskionteloista. Ei saa hengittää ulos tai niistää liian voimakkaasti, jotta korvat eivät mene lukkoon.

Tuotteen koostumus

HD polyeteeni.

Tuotearviot (6)

Mahtava tuote!
Nenäkannu ei todellakaan ole mitään hippihuuhaata. Olisinpa kuullut kannusta jo kauan sitten, kun tuskailin kuivan, karstaisen, aamutukkoisen ja helposti verta vuotavan nenän kanssa. Kukaan lääkärikään ei koskaan maininnut kannua. Aamulla kun huuhtelee nenän, kuivuus ja karstaisuus pysyy poissa koko päivän. Huuhtelu ei tunnu oikeastaan miltään, kunhan muistaa käyttää tarpeeksi lämmintä vettä ja nojaa sopivasti eteenpäin. Kannu kosteuttaa hyvin talvella kuivuvia limakalvoja ja keväällä/kesällä se poistaa siite- ja muut pölyt rööreistä. Nenähuuhtelukannu on kätevä lääkkeetön vaihtoehto ja ehdottomasti kokeilun arvoinen.
Erittäin hyvä
Käytän kerran päivässä ja joskus kaksikin kertaa päivässä.Ihan miltä tuntuu tai jos olen kotona, niin koitan käyttää ainakin aamulla.
Maksoi itsensä takaisin jo ensimmäisellä käyttökerralla
Olin hieman hermostunut veden kaatamisesta nenään, mutta kannun mukana tulivat selkeät ohjeet, joita seuraamalla huuhtelu oli todella helppoa. Huuhtelun jälkeen olo on välittömästi parempi kun tukkoisuus on huuhdeltu viemäristä alas. Toimii sekä pienemmän flunssan että isomman haasteen edessä. Suosittelen lämpimästi vaikka konsepti oudolta kuulostaakin ensi alkuun.
Hyvä flunssa-aikana
Tämä on hyvä flunssa-aikana. Se ikään kuin huuhtelee flunssan pois. Nenäkannua käyttämällä olen jo useamman vuoden välttynyt lääkehoitoa vaatineilta poskiontelotulehduksilta ja punktoinneilta.
Erinomainen keksintö
Olin lukenut nenähuuhtelukannusta ja sen hyödyistä jo kauan sitten mutta vasta tänä vuonna päätin hankkia sellaisen. Ensimmäisellä kerralla vähän jännitin että osaanko tehdä homman oikein, mutta hyvinhän se sujui ohjeiden mukaan. Hyvä olo huuhtelun jälkeen.
Ihana ja helppokäyttöinen
Virkistää nenän limakalvoja etenkin kesällä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NENÄNHUUHTELUKANNU SARVIKUONO VIHREÄ 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.